Jeżyny z kremem cytrynowym i opiekaną Briochą

Jeżyny z kremem cytrynowym i opiekaną Briochą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj jeżyny z kremem cytrynowym i tosty Brioche spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 417 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli waniliowej, sok z cytryny, plus 2 łyżki masła, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Krem cytrynowy z jeżynami, Krem Cytrynowy Z Jeżynami, oraz Krem Cytrynowy Z Jeżynami.

Instrukcje

1
W rondlu gotuj wodę z 1/2 szklanki cukru, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać rozmaryn i fasolę wanilii i nasiona i odstawić na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Tymczasem w żaroodpornej misce natrzyj skórkę cytrynową na 1 szklankę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubić jajka i sok z cytryny. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą i gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, aż zgęstnieje, o 6 protokół. Odcedzić krem do robota kuchennego; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Z włączonym procesorem, dodawać masło 1 kawałek na raz i przetwarzać aż do pełnego włączenia przed dodaniem więcej. Proces krem do podwojenia objętości, o 3 protokół. Zeskrobać krem do miski, nacisnąć kawałek folii bezpośrednio na powierzchnię i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozmaryn i ziarno wanilii wyrzucić z syropu. Dusić syrop na umiarkowanie małym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
7
Rozgrzej brojlery. Ułóż Brioche plastry na blasze do pieczenia i pieczenia na 1 minutę, obracając raz, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
8
W misce ubij śmietanę z pozostałą 1 łyżką cukru, aż delikatnie ubijesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Do syropu cukrowego dodać jeżyny i delikatnie wymieszać. Łyżka krem cytrynowy na 8 talerzy, top z brioche i dollop bitą śmietaną. Jeżyny rozsypać na wierzchu; podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Eliksir GrEliksir Gr
BriocheBrioche
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn