Jeżyny w galaretce Muscat
Jeśli 3,33 zł za porcję spada w budżecie, jeżyny w galarecie Muscat może być ogromny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka wody, śmietany, muscat i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Jeżyny W Galaretce Muscat, Galaretka z rabarbarem i Muskatem, oraz Kieliszki Do Wina Berry-Muscat.
Instrukcje
Jeżyny podziel na 6 szklanek; ja używam staromodnych spodków do szampana z wydajnością około filiżanki.
Moczyć arkusze żelatyny w naczyniu z zimną wodą przez 5 minut.
Umieść wino, wodę, cukier i sok z limonki w rondlu, połóż na ogniu i wymieszaj, aby rozpuścić cukier. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę przed wyjęciem patelni z ognia.
Wykręcić arkusze żelatyny i umieścić w filiżance.
Ubijać wokół filiżanki gorącego płynu do arkuszy żelatyny w ich kubku przed wlewaniem żelatyny i płynnej mieszaniny do miski gorącego płynu, dobrze ubijając, aby wymieszać. Pozostawić do ostygnięcia.
Wlać płyn na jeżyny w szklankach i przechowywać w lodówce do Ustawienia, 34 godzin w zależności od tego, jak zimna jest lodówka, lub przez noc.
Podawać z odrobiną śmietany w dzbanku, osobno.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;