Jeżyna-Migdałowe Ciastka Herbaciane
Jeżyna-migdałowe ciastka herbaty może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 250 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru granulowanego, mąki, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi, Małe ciastka z jeżyną, oraz Ciastka z jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz masło, cukier granulowany, pastę migdałową i skórkę pomarańczową. Z mikserem na dużej prędkości, ubijać, aż mieszanina zostanie zmieszana, około 2 minut.
Dodać jajka i ubić, aż puszyste, 1 lub 2 protokół.
Dodaj mąkę, wymieszaj, a następnie zwiększ prędkość i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Ciasto będzie grube.
Napełnij patelnię 12 maślanych lub wyłożonych papierem kubków muffin (pojemność 1/2 filiżanki) o 2/3 pełne z ciasta. Za pomocą małej elastycznej szpatułki rozprowadź ciasto gładko. Ułóż kilka jeżyn na wierzchu ciasta w każdej filiżance; lekko naciśnij jagody do ciasta.
Piec, aż ciasta są złotobrązowe, 25 do 30 minut. Schłodzić na patelni około 5 minut.
Podawać posypane cukrem pudrem.