Jeżyna-Maślanka Sorbet
Jeżyna-Maślanka sorbet jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jeżyn, maślanki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Sorbet Blackberry, Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn, oraz Sorbet Truskawkowo-Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jeżyny i cukier w blenderze lub robocie; proces do gładkiej. Przecedzić mieszaninę jeżyn przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z maślanką.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 4 godziny lub do twardości.