Jeżyna-Maślanka Sorbet

Jeżyna-Maślanka Sorbet
Jeżyna-Maślanka sorbet jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jeżyn, maślanki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Sorbet Blackberry, Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn, oraz Sorbet Truskawkowo-Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć jeżyny i cukier w blenderze lub robocie; proces do gładkiej. Przecedzić mieszaninę jeżyn przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
MaślankaMaślanka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
KremKrem
LódLód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn