Jeżyna Jalapeno Glazurowana Polędwica wieprzowa wymaga około 55 minut od początku do końca. To danie główne ma 361 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, konfitury z jeżyn, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Glazurowana Jeżyna, Jeżyna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, oraz Jeżyna Balsamiczna Herbed Polędwica Wieprzowa.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W plastikowej torebce wielokrotnego zamykania wielkości galonów rozpuść 1/4 szklanki soli w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
3
Dodaj ocet, płatki czerwonej papryki, brązowy cukier, kostki lodu i wieprzowinę. Solanka dokładnie przez 20 minut. Wieprzowina staje się mączna, jeśli jest solona dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Brązowy Cukier
Kostki Lodu
Ocet
Solanka
Wieprzowina
4
Tymczasem przygotować jeżyny Jalapeno glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Papryka Jalapeno
Glazura
5
Wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć. Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek i doprawić 1 łyżeczką soli i świeżo popękanym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Solanka
Wieprzowina
Sól
Sucha Przyprawa Rub
6
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Dodaj polędwicę wieprzową i gotuj przez 6 minut z każdej strony, równomiernie brązowiejąc, a wewnętrzna temperatura rejestruje 135 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. W tym momencie równomiernie rozprowadzić 1/4 szklanki glazury na wieprzowinie. Gotować przez dodatkowe 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
8
Wyjmij wieprzowinę z ognia na deskę do krojenia i utrzymuj ją w cieple z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Deska Do Krojenia
9
Wieprzowinę pokroić w plastry, ułożyć na półmisku i podawać z pozostałą ciepłą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Wieprzowina
10
Dodać masło do rondla na średnim ogniu. Po stopieniu, dodać jalapenos i czosnek i saute 3 do 4 protokół. Wymieszać jeżyny i 1 szklankę wina i dobrze połączyć. Dusić aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Papryka Jalapeno
Przetwory
Masło
Czosnek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Dodaj skrobię kukurydzianą do pozostałych 1/4 szklanki czerwonego wina w małej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię i gotować przez 5 do 6 minut więcej. Utrzymuj glazurę ciepłą do momentu podania.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.