Jeżyna Jalapeno glazurowane polędwiczki wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.34 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól koszerną, konfitury z jeżyn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać konfitury, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Glazurowana Jeżyna, Jeżyna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, oraz Jeżyna Balsamiczna Herbed Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W plastikowej torebce wielokrotnego zamykania wielkości galonów rozpuść 1/4 szklanki soli w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj ocet, płatki czerwonej papryki, brązowy cukier, kostki lodu i wieprzowinę. Solanka dokładnie przez 20 minut. Wieprzowina staje się mączna, jeśli jest solona dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Żelki Life Savers
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Tymczasem przygotować jeżyny Jalapeno glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć. Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek i doprawić 1 łyżeczką soli i świeżo popękanym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny Pieprz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Dodaj polędwicę wieprzową i gotuj przez 6 minut z każdej strony, równomiernie brązowiejąc, a wewnętrzna temperatura rejestruje 135 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. W tym momencie równomiernie rozprowadzić 1/4 szklanki glazury na wieprzowinie. Gotować przez dodatkowe 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Wyjmij wieprzowinę z ognia na deskę do krojenia i utrzymuj ją w cieple z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Deska Do Krojenia
9
Wieprzowinę pokroić w plastry, ułożyć na półmisku i podawać z pozostałą ciepłą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Dodać masło do rondla na średnim ogniu. Po stopieniu, dodać jalapenos i czosnek i saute 3 do 4 protokół. Wymieszać jeżyny i 1 szklankę wina i dobrze połączyć. Dusić aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
11
Dodaj skrobię kukurydzianą do pozostałych 1/4 szklanki czerwonego wina w małej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię i gotować przez 5 do 6 minut więcej. Utrzymuj glazurę ciepłą do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Brut Reserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.