Jeżyna i filet ziołowy Mignon

Jeżyna i filet ziołowy Mignon
Jeżyna i filet ziołowy Mignon to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 850 kalorii, 43g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $10.3 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 8 godzin i 20 minut. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet malinowy, jeżyny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jeżyny, można śledzić to danie główne z Tort weselny z jeżynami i różami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jeżyna i filet ziołowy Mignon, Filet Z Ziół Mignon, oraz Filet Mignon ze świeżymi ziołami i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej torebce z zamkiem błyskawicznym połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem masła i świeżych jeżyn. Wycisnąć powietrze i uszczelnić poduszkę. Worek do masażu, aż dobrze połączone i mieszanki marynaty rozpuszcza. Marynować w lodówce 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Marynata MixMarynata Mix
MasłoMasło
2
Wyjąć filety z lodówki 30 minut przed gotowaniem.
3
Roztopić masło w ciężkim dnie, lub żeliwo, patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć steki z marynaty i zapiekać przez 3 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
5
Podawać na gorąco, polane sokami z patelni i świeżą jeżyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn