Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj jedzonko mielone. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 123g tłuszczu, oraz w sumie 4610 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $31.25 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 61 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier muscovado, brandy, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żurawinowy miętowy, Jewelled rice, oraz Kuskus jubilerski.
Instrukcje
1
Jabłka obrać, osuszyć i posiekać, a następnie umieścić na dużej patelni z przyprawami, cukrem, skórkami cytrusowymi i sokami. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, aż jabłka zaczną mięknąć.
Dodać żurawinę, rodzynki i alkohol. Doprowadzić do wrzenia, dobrze mieszając, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20-30 minut, odkryte, aż zgęstnieje. Wymieszaj morele, orzechy i owoce tropikalne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Alkohol
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Wyjąć z ognia, pozostawić do ostygnięcia, a następnie zapakować do sterylizowanych słoików. Zamknąć, zakleić etykietę i przechowywać do jednego miesiąca w lodówce lub sześć miesięcy w zamrażarce.