Jesienny Sernik Bawarski Jabłkowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 426 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, jabłko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Bawarski Tort Jabłkowy, oraz Bawarski Tort Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać masło i okruchy Grahama; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowy talerz pie.
Beat twarogu, 1/2 szklanki cukru i wanilii w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym tylko do wymieszania; wlać do skórki. Wierzch z jabłkami i orzechami.
Wymieszaj cynamon i 3 łyżki. cukier; posypać sernikiem.
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 3 godziny.