Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj jesiennego Ragout z pieczonymi warzywami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, brukiew, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczone Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Pieczone Jesienne Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 8 składników w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Dodaj squash, rutabaga, marchew, i cebula, i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukiew
Marchew
Nóż Do Obierania
Cebula
4
Piec mieszaninę w 450 stopni przez 30 minut lub do lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wyjmij z piekarnika i zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Połącz mieszaninę squasha, kurczaka i pozostałe składniki w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
7
Piec w temperaturze 350 stopni przez 50 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.