Jesienny Ragout warzywny z miękką polentą

Jesienny Ragout warzywny z miękką polentą
Jesienny ragout warzywny z miękkim Polentanem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Jesienna Ragout Warzywna, Pieczony Ragout Warzywny Z Polentą, oraz Jesienna Ragout.

Instrukcje

1
Posortuj ziarna na zanieczyszczenia, a następnie spłucz. W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić fasolę i około 2 kwarty wody do wrzenia. Przykryć, gotować przez 2 minuty i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odstawić na co najmniej 2 i do 4 godzin.
3
Fasolę odsączyć, spłukać, powrócić do patelni i dodać 2 ćwiartki wody. Doprowadzić do dusić na dużym ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień, aby utrzymać dusić, i gotować, aż fasola będą miękkie do ugryzienia, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Fasolę odsączyć, rezerwując 4 szklanki płynu do gotowania (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Tymczasem w dużej misce wymieszaj oliwę z oliwek i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać cebulę, pasternak, Kabaczek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; wymieszać równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Rozprowadzić mieszaninę w pojedynczych warstwach w dwóch 12-na 15-calowych patelniach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Piec w piekarniku zwykłym lub konwekcyjnym 400 przez 15 minut. Wymieszać szeroką łopatką i piec, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu, 10 do 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Opłucz kapustę i oderwij liście od żeber środkowych; Odrzuć żebra i łodygi. W 6-do 8-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 2 litrów wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
JarmużJarmuż
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodać liście jarmużu i gotować, odkryte, aż do miękkości do ugryzienia, 2 do 3 protokół. Wyjąć łyżką szczelinową i zanurzyć w zimnej wodzie do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
11
Odcedzić i grubo posiekać.
12
W 6-do 8-Quart patelni na dużym ogniu, połączyć fasolę, 4 filiżanki zastrzeżone Bean gotowania cieczy (patrz notatki), pieczone warzywa, pomidory z ich sokami, i oliwki. Dostosuj ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu i gotować przez 15 minut, aby wymieszać smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodać jarmuż i gotować na ciepło, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
14
Dodać do smaku sól i pieprz. Kopiec polenta na talerzach obiadowych lub w płytkich miseczkach i chochli ragout warzyw na polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn