Jesienne Warzywa Sauté
Jesienne warzywa Sauté może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz perłową cebulę, toskański SOS domowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Jesienne Zaciery Warzywne, Jesienna Ragout Warzywna, oraz Jesienna Zupa Jarzynowa.
Instrukcje
Brukselkę, cebulę i wodę ugotować na dużej przykrytej patelni na średnim ogniu 5 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając. Odkryć; zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować 1 min. lub do odparowania wody, często mieszając.
Dodać pieczarki i sos; gotować 10 min. lub aż warzywa będą miękkie, często mieszając.