Jesienna Sałatka Zielona
Jesienna Zielona sałatka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 33 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rozdarte liście sałaty, pieprz, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jesienna Sałatka z kukurydzy, pomidorów koktajlowych i pieczonej w piecu zielonej cebuli, Fall Crudites with Green Goddess Dressing, oraz Jesienne Kulki popcornu z kawałkami Reese ' s: idealna uczta na jesienne imprezy.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, połącz wodę, sok i skrobię kukurydzianą w małym rondlu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj miód, ocet, sól i pieprz.
Umieścić w blenderze lub robocie kuchennym.
Dodać ser i proces do dobrze wymieszane. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Aby przygotować sałatkę, połącz sałaty i cebulę w dużej misce.
Skropić winegretem, delikatnie podrzucając do połączenia.