Jesienna Sałatka Z Jagód Pszennych
Jesienna Sałatka z jagodami pszenicy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 15 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka żurawiny, zielonej cebuli, 1/3 szklanki Kraft pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Jagód Pszennych, Sałatka Z Jagód Pszennych, oraz Sałatka Z Jagód Pszennych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić jagody pszenne; umieścić w średnim rondlu.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć jagody o około 1 cal.
Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 50 min. do 1 godziny lub do momentu, aż jagody będą miękkie, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby jagody były pokryte; odcedzić.
Przenieść jagody do średniej miski; ostudzić.
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać.