Jesienna Ragout

Jesienna Ragout
Jesienny Ragout to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, fasoli cannellini, liści szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Jesienna Ragout, Jesienna Ragout Warzywna, oraz Jesienny Ragout z prażonymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać Kabaczek i koper włoski. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż koper włoski będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3
Pokrój każdą kiełbasę na pół wzdłuż, a następnie na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Dodać kiełbasę i bulion do mieszanki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6
Wymieszać z fasolą, posiekaną szałwią, solą i pieprzem. Gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Dekoruj liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn