Jesienna Panzanella

Jesienna Panzanella
Przepis Jesień Panzanella może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 17g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jesienna panzanella, Jesienna Sałatka Panzanella z cytrynowo-brązowym masłem Vinaigrette, oraz Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Grzanki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Roztopić 1/4 Puchar masła w dużej patelni na umiarkowanym ogniu i gotować, aż pieni się. W dużej misce, wlać masło na 12 filiżanek kostki chleba i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posypać parmezanem i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wrzucić do sezonowania cały chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
5
Przełożyć chleb na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec, mieszając raz lub dwa razy, aż grzanki są chrupiące i lekko kolorowe Na zewnątrz, ale nadal miękkie w ciągu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ochłoń.
8
Grzanki można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
9
* Notatki Michaela: używam ząbkowanego noża, aby usunąć skórkę z codziennego chleba, a następnie przełączyć się na nóż szefa kuchni, aby pokroić kostki, ponieważ nie rozrywa chleba. Należy również pamiętać, że polecam tarcie parmezan drobno tak, że będzie lepiej trzymać się chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
10
Do opatrunku: rozpuścić masło na małej patelni na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj żółtą cebulę i saute do miękkości, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cebula żółtaCebula żółta
12
Dodaj ocet i wymieszać drewnianą łyżką, aby zwolnić wszelkie rumiane kawałki zatrzymany na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Przełożyć do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Po uruchomieniu maszyny powoli dodaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek, a następnie wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Przełożyć do miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu. Gdy gorące, dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Gdy olej zacznie palić, posypać grzybami. Nie mieszaj!
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Niech skwierczą, aż karmelizowane na dole, o 2 protokół. Jeśli wrzucisz je zbyt szybko, uwolnią swój płyn i zaczną parować. Gdy dna są karmelizowane, wrzucić grzyby, zmniejszyć ogień do umiarkowanego, i nadal gotować, aż dobrze rumiane. Wymieszać z tymiankiem i czosnkiem i gotować przez około 1 minutę, aby uwolnić ich zapach. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
W dużej misce, połączyć grzanki, grzyby, i sos cebulowy. Rzuć dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
GrzankiGrzanki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj seler, czerwoną cebulę i rukolę lub szpinak i ponownie delikatnie wrzucić. Smak i dostosować przyprawy. Na wierzchu zetrzeć świeży parmezan i natychmiast podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)

Składniki

10krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone serduszko selera (po przekątnej), plus kilka posiekanych liścicienko pokrojone serduszko selera (po przekątnej), plus kilka posiekanych liści4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże grzyby Dzikie, grubo pokrojone lub ćwiartowaneświeże grzyby Dzikie, grubo pokrojone lub ćwiartowane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno mielone świeże liście tymiankudrobno mielone świeże liście tymianku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno mielony czosnekdrobno mielony czosnek3Średnia żółta cebula, posiekanachleb jednodniowy bez skórki (kostki 1/2 cala)chleb jednodniowy bez skórki (kostki 1/2 cala)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty parmezandrobno starty parmezan10krewetki i żyłkiTarty ParmezanTarty Parmezan0czerwona cebula, bardzo cienko pokrojona cebula-zupaczerwona cebula, bardzo cienko pokrojona cebula-zupa63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa10krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz10krewetki i żyłkiSól morska, najlepiej sól szaraSól morska, najlepiej sól szara571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mała rukola lub liście szpinakumała rukola lub liście szpinaku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaciepła wodaciepła woda2cebula żółta, grubo posiekanacebula żółta, grubo posiekana

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Magazyn