Jesienna Panzanella

Jesienna Panzanella
Przepis Jesień Panzanella może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 17g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jesienna panzanella, Jesienna Sałatka Panzanella z cytrynowo-brązowym masłem Vinaigrette, oraz Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Grzanki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Roztopić 1/4 Puchar masła w dużej patelni na umiarkowanym ogniu i gotować, aż pieni się. W dużej misce, wlać masło na 12 filiżanek kostki chleba i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać parmezanem i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wrzucić do sezonowania cały chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Przełożyć chleb na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec, mieszając raz lub dwa razy, aż grzanki są chrupiące i lekko kolorowe Na zewnątrz, ale nadal miękkie w ciągu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Ochłoń.
8
Grzanki można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
9
* Notatki Michaela: używam ząbkowanego noża, aby usunąć skórkę z codziennego chleba, a następnie przełączyć się na nóż szefa kuchni, aby pokroić kostki, ponieważ nie rozrywa chleba. Należy również pamiętać, że polecam tarcie parmezan drobno tak, że będzie lepiej trzymać się chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
10
Do opatrunku: rozpuścić masło na małej patelni na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj żółtą cebulę i saute do miękkości, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cebula żółtaCebula żółta
12
Dodaj ocet i wymieszać drewnianą łyżką, aby zwolnić wszelkie rumiane kawałki zatrzymany na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Przełożyć do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Po uruchomieniu maszyny powoli dodaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek, a następnie wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Przełożyć do miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu. Gdy gorące, dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Gdy olej zacznie palić, posypać grzybami. Nie mieszaj!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Niech skwierczą, aż karmelizowane na dole, o 2 protokół. Jeśli wrzucisz je zbyt szybko, uwolnią swój płyn i zaczną parować. Gdy dna są karmelizowane, wrzucić grzyby, zmniejszyć ogień do umiarkowanego, i nadal gotować, aż dobrze rumiane. Wymieszać z tymiankiem i czosnkiem i gotować przez około 1 minutę, aby uwolnić ich zapach. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
W dużej misce, połączyć grzanki, grzyby, i sos cebulowy. Rzuć dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
GrzankiGrzanki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj seler, czerwoną cebulę i rukolę lub szpinak i ponownie delikatnie wrzucić. Smak i dostosować przyprawy. Na wierzchu zetrzeć świeży parmezan i natychmiast podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Magazyn