Jesienna mieszanka warzyw z rozmarynem i gałką muszkatołową
Jesienna mieszanka warzyw z rozmarynem i gałką muszkatołową to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rozmaryn, cebula kopru włoskiego, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Autumn Olive Medley, Pieczona W Piecu Jesienna Mieszanka, oraz Risotto z gałką muszkatołową i rozmarynem.
Instrukcje
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego.
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń.
Pokrój każdą połowę na trzy kliny.
Połącz koper włoski, Kabaczek i kolejne 7 składników (przez gałkę muszkatołową) w dużej płytkiej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 35 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
W razie potrzeby posypać mieszankę warzywną serem.