Jesienna Dynia Piżmowa I Boczek Frittata

Jesienna Dynia Piżmowa I Boczek Frittata
Need a danie główne bezglutenowe? Jesień dyni i boczek Frittata może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 34g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę do dekoracji, jajka, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis z theprimitivefoodie.blogspot.com posiada 4 wentylatory. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Butternut Sqaush Jesień Frittata, 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, oraz Jesienna Dynia maślana z Pom-pecan Streusel dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia41
Magazyn