Jennifer ' s Iced Sugar Cookies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Jennifer mrożone ciasteczka cukru spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 305 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka jaj, masło, kolorowy cukier i kawałki cukierków, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Cukrem Mrożonym, Mrożone Ciasteczka Z Cukrem Dyniowym, oraz Klasyczne Ciasteczka Z Cukrem Mrożonym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do ciastek: mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. W dużej misce, z mikserem elektrycznym, śmietanę masło i cukier do lekkiego i puszystego, o 2 protokół.
Dodać jajko i wymieszać do połączenia. Stopniowo dodawać przesiane suche składniki, jedną łyżkę na raz, aż do całkowitego połączenia.
Dodaj wanilię. Schłodzić ciasto w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozwałkować połowę ciasta na raz, trzymając resztę ciasta w lodówce. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala i pokrój je na żądane kształty za pomocą foremki do ciastek. (W przypadku średnich ciasteczek użyj 3-calowej foremki do ciastek.)
Umieść ciasteczka wycięcia 2 cale od siebie na arkuszu ciasteczek bez nadzienia i umieścić arkusz ciasteczek w lodówce na kilka minut przed pieczeniem. Pomoże to ciasteczkom zachować swój kształt. (Możesz rozwałkować resztki, aby zrobić jeszcze kilka ciasteczek.)
Piec, aż tuż przed krawędzie ciasteczka zacząć brązowy, 8 do 10 minut (jeśli pieczenia dwóch arkuszy na raz, obracać w połowie pieczenia). Schłodzić ciasteczka przez 1 do 2 minut na arkuszu ciastek przed wyjęciem do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Do lukru: w średniej misce połączyć cukier, proszek bezowy i ciepłą wodę trzepaczką. Mieszaj, aż lukier będzie gładki. Dostosuj konsystencję lukru, dodając w razie potrzeby więcej cukru cukierniczego lub więcej wody.
Dodać barwnik spożywczy, w razie potrzeby, do lukru.
Rozłóż lukier na ostudzonych ciasteczkach, a następnie top z różnymi posypkami i cukierkami.