Jenn ' s faszerowana pieczeń wieprzowa i warzywa

Jenn ' s faszerowana pieczeń wieprzowa i warzywa
Need a danie główne bezglutenowe? Jenn Nadziewane pieczeń wieprzowa i warzywa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 6848 kalorii, 460g białka, oraz 171 g tłuszczu każdy. Na 44,5 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 90% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 53 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz popękany pieprz, oliwę z oliwek, kawałki ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Warzywami (Garnek), Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami, oraz Pieczeń nadziewana z wieprzowiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ręcznikiem kuchennym lub ręcznikami papierowymi, osuszyć pieczeń. Obróć pieczony tłuszcz do góry. Za pomocą noża do parkowania Wytnij głębokie szczeliny między każdym żebrem. Każdą szczelinę wypełniamy szpinakiem i suszonym ananasem. Zawiń pieczeń sznurkiem rzeźniczym, aby utrzymać mięso razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony AnanasSuszony Ananas
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W dużej misce wymieszaj rozmaryn, pietruszkę, przyprawę do drobiu, czosnek, czosnek w proszku, cebulę w proszku, sól, popękany pieprz, masło i 1 1/2 łyżki oleju. Połowę mieszanki natrzeć na pieczeń i wewnątrz szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju na dużym ogniu. Podsmaż pieczeń, zmieniając się na brązową ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
5
Przenieść pieczeń na patelni tłuszczu bok do góry; marchew, ziemniaki, i cebula rozrzucić wokół pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Pozostałą masę zalać warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Piec, Odkryte, w nagrzanym piekarniku przez 2 1/2 godziny, aż wewnętrzna temperatura pieczenia czyta 145 Stopni F (63 Stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Usuń pieczeń, przykryć namiotem z folii aluminiowej i pozostaw 20 minut do 1/2 godziny, aby zapewnić wilgotność. Pokroić wzdłuż każdego żebra i podawać z sosem patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn