Jedz za osiem dolców: wędzona Mozzarella Pizza z Radicchio i konfiturą cebulową
Przepis jeść za osiem dolców: wędzona Mozzarella Pizza z Radicchio i dżem cebulowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1120 kalorii, 35g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 175 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, octu winnego, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne z zwiędłą rukolą, Radicchio i wędzoną mozzarellą, Risotto Rosso Andrew Carmelliniego z czerwonym winem, Radicchio i wędzoną mozzarellą, oraz Kiełbasa, Radicchio I Mozzarella Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę, masło, cukier i sól połączyć w małym rondlu z pokrywką.
Saute na średnim ogniu, pokryte, przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć, dodać wino i ocet i nadal gotować na średnim ogniu, mieszając nieco częściej, aż nie ma płynu w lewo i cebula są miękkie i karmelizowane, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Niech dżem osiągnie temperaturę pokojową, a następnie przenieś do hermetycznego pojemnika i przechowuj w lodówce do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem
4
Upiec radicchio: ustawić stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 232°. wrzucić radicchio z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Ułóż na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piecz w piekarniku, aż zwiędną i gotowane przez, o 15 protokół. Odstawić. (Można to zrobić 1 dzień wcześniej).
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Woda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podgrzej piekarnik do 260°. podziel ciasto na pizzę na pół i zwiń lub rozciągnij na cienkie dyski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ciasto posmarować pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Na pizzę posypać serem, doprawić dżemem cebulowym, a na wierzch ułożyć radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dżem
8
Piec w piekarniku przez około 10 minut, aż pizza będzie chrupiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Pokroić w plasterki lub podawać indywidualnie na talerzach.