Jedz za osiem dolców: wędzona Mozzarella Pizza z Radicchio i konfiturą cebulową

Przepis jeść za osiem dolców: wędzona Mozzarella Pizza z Radicchio i dżem cebulowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1120 kalorii, 35g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 175 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, octu winnego, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne z zwiędłą rukolą, Radicchio i wędzoną mozzarellą, Risotto Rosso Andrew Carmelliniego z czerwonym winem, Radicchio i wędzoną mozzarellą, oraz Kiełbasa, Radicchio I Mozzarella Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, masło, cukier i sól połączyć w małym rondlu z pokrywką.
Saute na średnim ogniu, pokryte, przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć, dodać wino i ocet i nadal gotować na średnim ogniu, mieszając nieco częściej, aż nie ma płynu w lewo i cebula są miękkie i karmelizowane, o 25 protokół.
Niech dżem osiągnie temperaturę pokojową, a następnie przenieś do hermetycznego pojemnika i przechowuj w lodówce do 3 tygodni.
Upiec radicchio: ustawić stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 232°. wrzucić radicchio z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Ułóż na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piecz w piekarniku, aż zwiędną i gotowane przez, o 15 protokół. Odstawić. (Można to zrobić 1 dzień wcześniej).
Podgrzej piekarnik do 260°. podziel ciasto na pizzę na pół i zwiń lub rozciągnij na cienkie dyski.
Ciasto posmarować pozostałą oliwą z oliwek.
Na pizzę posypać serem, doprawić dżemem cebulowym, a na wierzch ułożyć radicchio.
Piec w piekarniku przez około 10 minut, aż pizza będzie chrupiąca.
Pokroić w plasterki lub podawać indywidualnie na talerzach.