Jedz za 8 dolców: Gratin z fasoli

Jedz za 8 dolców: Gratin z fasoli
Jedz za osiem dolców: Gratin Bean może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 274 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jedz za osiem dolców: gnocchi i kapustę czerwoną Gratin, Jedz za osiem dolców: czarną fasolę i słodkie ziemniaki Chili, oraz Can ' t-Eat-Just-One Cinnamon Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę w rondlu z wodą na pokrycie przez 2 cale. Doprowadzić do wrzenia, a następnie utrzymać delikatne gotować, aż ziarna będą miękkie; całkowita ilość czasu będzie się znacznie różnić w zależności od fasoli, ale należy rozpocząć sprawdzanie po 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W razie potrzeby dodać więcej wody podczas gotowania. Gdy fasola będzie całkowicie miękka, doprawić do smaku solą i pozostawić do ostygnięcia w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w małym rondlu lub patelni o ciężkim dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać pokrojone w kostkę warzywa i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Dodać czosnek i szałwię i doprawić solą. Gotować przez 5 minut, a następnie wymieszać pomidory. Gotować 5 minut więcej i smak soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Odsączyć fasolę, zastrzegając płyn, i umieścić je w średniej wielkości tarce lub naczyniu do pieczenia (mój jest o 8 cali kwadratowych i 2 głębokie). Wymieszać z podsmażonymi warzywami i ponownie posolić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Wlać wystarczającą ilość płynu do gotowania fasoli, aby prawie pokryć.
8
Skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek i przykryć bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
9
Piec 40 minut w piekarniku 350, od czasu do czasu zaglądając. Jeśli Tarka wysycha, ostrożnie łyżkę trochę fasoli gotowania płynu na krawędzi naczynia, aby uniknąć coraz bułkę tartą mokre.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn