Jedz za 8 dolców: Francuska Pastina cebulowa

Jedz za 8 dolców: Francuska Pastina cebulowa
Przepis jeść za osiem dolców: Francuska cebula Pastina może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 45 minut. To danie główne ma 722 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.79 za porcję. Jeśli masz acini di pepe, bulion wołowy, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedz za 8 dolców: francuska zupa cebulowa, Jedz za osiem dolców: wędzona Mozzarella Pizza z Radicchio i konfiturą cebulową, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę gotować w oleju w dużym, głębokim rondlu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie bardzo miękka i ma głęboki brązowy kolor, 25-30 minut. Gdy cebula gotuje się w dół, mogą zacząć przyklejać się do dna patelni; gdy to się stanie, spalić niewielką ilością zimnej wody, skrobając drewnianą łyżką, aby rozpuścić brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Usunąć około 1/4 cebuli z patelni, zastrzegając do dekoracji. Doprawić solą i pieprzem i przykryć do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Posypać mąką cebulę w garnku, mieszając do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać bulion wołowy i suszony tymianek i doprowadzić do wrzenia. Opuść na wolnym ogniu, dostosuj przyprawę i dodaj makaron. Przykryj patelnię i gotuj na wolnym ogniu, w zależności od rodzaju makaronu, przez 6-9 minut lub do momentu, gdy makaron będzie al dente i większość płynu zostanie wchłonięta. Wymieszać raz lub dwa razy podczas gotowania, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjąć makaron z ognia i wymieszać z rozdrobnionym parmezanem. W razie potrzeby dostosuj przyprawę. Podawać, top z zastrzeżoną cebulą i parmezanem chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Chipsy Z Parmezanem
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ChipsyChipsy
7
Podgrzać patelnię nieprzywierającą na średnim i małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Posypać niewielką garść (około 1 1/2 łyżki) startego parmezanu do patelni, aby utworzyć koło o średnicy około 3 cali. Gotować, aż ser nieco stopi się i zacznie nabierać koloru, 1-2 minuty. Za pomocą szpatułki delikatnie poluzuj ser i odwróć, gotując przez dodatkowe 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Umieść na ręcznikach papierowych w celu ostygnięcia lub, aby uzyskać zakrzywiony kształt, natychmiast zasłoń wałek do ciasta lub inną cylindryczną powierzchnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn