Jedz za 8 dolców: klopsiki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jeść za osiem dolców: klopsiki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka nasion kopru włoskiego, SOS octu pieprzowego, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Can ' t-Eat-Just-One Cinnamon Rolls, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, oraz Jedz za 8 dolców: Poule au Riz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Włóż wołowinę i wieprzowinę do dużej miski i rozbij je na kawałki wielkości piłek golfowych. W innej misce, ubić nasiona kopru włoskiego i płatki chile do 1/4 Puchar ketchup, 2 łyżeczki sos Worcestershire, i 1 łyżeczka sos octu pieprzowego.
Wlać tę mieszaninę równomiernie na mięso. Cebulę, czosnek i, jeśli używasz, natkę pietruszki na mięso, a następnie posypać bułkę tartą równomiernie na wierzch wraz z zaokrągloną 1/4 łyżeczki soli i kilka zmielonych pieprzu.
Dodaj jajko i użyj palców lub dwóch widelców, aby dokładnie wymieszać składniki, używając jak najmniejszej liczby i tak delikatnych pociągnięć, jak to możliwe.
Wyłóż mieszankę mięsną na blachę do pieczenia i wklep ją w kształt bochenka.
Podczas pieczenia Meat loaf, ubić pozostałe 2 łyżki ketchupu, łyżeczka Worcestershire, i 1/2 łyżeczka octu pieprzowego sosu razem w małej misce. Kiedy Bochenek wychodzi z piekarnika, szczotkuj go obficie tą glazurą. Powrót bochenek do piekarnika i nadal piec, aż glazura sztywnieje i ciemnieje nieco, około 15 minut.
Pozostaw na 10 minut przed krojeniem i podaniem.