Jedna Patelnia Lasagne
Jedna patelnia Lasagnan to danie główne, które serwuje 6. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką sos do spaghetti, ser colby-monterey jack, skondensowany krem z zupy cebulowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 53%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Skillet Lasagne, Skillet Lasagne, oraz Skillet Lasagne.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj pomidory i sos do spaghetti; podgrzej.
W małej misce połącz zupę, jajka, twarożek i włoską przyprawę.
Włóż 1 szklankę sosu mięsnego na patelnię; rozprowadź równomiernie.
Ułóż 1 szklankę mieszanki twarogu, 1-1 / 2 szklanki sosu mięsnego i połowę makaronu, łamiąc, aby pasowały. Powtórz warstwy mieszanki twarogu, sosu mięsnego i makaronu. Na wierzch z pozostałym sosem mięsnym. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-17 minut lub do miękkości makaronu.
Posyp posiekanymi serami; przykryj i odstaw na 2 minuty lub do stopienia.