Jasne.Galaretka za mniej lub bez cukru-wiśniowy dżem z zamrażarki

Jasne.Galaretka za mniej lub bez cukru-dżem z zamrażarki Wiśniowej może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Ten przepis służy 112. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, cukru, galaretki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dżem Brzoskwiniowy Bez Cukru, 30 minut do domowej roboty.Dżem z galaretki brzoskwiniowej, oraz 30 minut do domowej roboty.JELL Orange Freezer Marmalade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać czyste plastikowe pojemniki i pokrywki wrzącą wodą. Dokładnie wysuszyć.
Łodyga i czereśnie. Wiśnie kroimy bardzo drobno. Zmierz dokładnie 5 filiżanek posiekanych wiśni w dużej misce.
Wymieszać cukier i pektyny w dużym rondlu. Wymieszać z wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 min.
Dodać wiśnie; wymieszać 1 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Dżem jest teraz gotowy do użycia. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać dodatkowe pojemniki do 1 roku. Rozmrozić w lodówce przed użyciem.