Jarmuż z Fusilli i pieczonym czosnkiem

Jarmuż z Fusilli i pieczonym czosnkiem
Jarmuż z Fusilli i pieczonym czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jarmuż, fusilli, główkę czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczony czosnek Kale Hummus z Let Them Eat Kale, Kolacja dziś wieczorem: Fusilli z kiełbasą, jarmużem i pomidorami Sungold, oraz Jarmuż Pieczony Czosnkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku i oddziel goździki. Obrać goździki i zawinąć w folię; piec w 350 przez 30 minut lub do miękkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Usunąć łodygi z jarmużu i dokładnie umyć liście. Pat pozostawia suche, i grubo posiekać do równej 3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
4
Połączyć wodę i bulion w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodać jarmuż; gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
6
Kapusta odsączyć, rezerwując płyn do gotowania. Powrót płyn do gotowania na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj makaron; gotować 8 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Odcedzić makaron, zastrzegając 3 łyżki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
9
Połączyć makaron, zastrzeżone gotowania cieczy, jarmuż, Prażone ząbki czosnku, olej, sól, i pieprz w misce; wrzucić dobrze. Łyżka makaronu wymieszać na poszczególnych talerzach, i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
JarmużJarmuż
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn