Jarmuż Włoski

Jarmuż Włoski
Włoski jarmuż może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, czosnek, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Włoska Zapiekanka Z Kiełbasą I Kapustą, Włoska zupa z kiełbasą i kapustą, oraz Włoska kapusta i zupa ziemniaczana.

Instrukcje

1
Jarmuż gotować w dużym, przykrytym rondlu na średnim ogniu, aż liście zwiędną. Gdy objętość jarmużu zmniejszy się o połowę, Odkryj i wymieszaj czosnek, oliwę z oliwek i ocet. Gotować mieszając jeszcze przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
CzosnekCzosnek
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn