Jarmuż i grzyby Stroganoff

Jarmuż i grzyby Stroganoff
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać jarmuż i grzyby Stroganoff spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 472 kalorie, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, borowiki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Mushroom Stroganoff, Mushroom stroganoff, oraz Mushroom Stroganoff.

Instrukcje

1
Umieść borowiki w małej, żaroodpornej misce. Doprowadzić wodę do wrzenia w małym rondlu na dużym ogniu i wlać ją na porcinis.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Niech grzyby siedzieć, aż zmiękną, o 12 protokół. Za pomocą widelca przenieś porcinis na deskę do krojenia (uważaj, aby nie przeszkadzać ziarnistemu osadowi na dnie miski) i grubo posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby cremini i gotować, mieszając rzadko, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
3
Wyjąć do miski z porcinis.Zmniejsz ciepło do średniego, dodaj pozostały olej do miski i podgrzewaj, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i paprykę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
5
Posypać mąką i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż surowy smak gotuje off, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Dodać jarmuż i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, podrzucając szczypcami, aż jarmuż właśnie zwiędnie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
7
Dodać zarezerwowane grzyby wraz z sokami w misce i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać wino i gotować, aż prawie odparuje, o 3 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, dodać zarezerwowany płyn do namaczania grzybów, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż sos będzie lekko zagęszczony, skrobając wszelkie kawałki, które nagromadziły się na dnie patelni, około 5 do 7 minut. W międzyczasie ugotuj makaron we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Gdy makaron jest gotowy, rezerwy 1/3 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Makaron odcedzić i odstawić do garnka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dodać zarezerwowany płyn do gotowania makaronu na patelni z sosem z jarmużu i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
SOSSOS
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać masło i wymieszać, aż się stopi i połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
12
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
SOS podawać natychmiast łyżką na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn