Jarmuż czosnkowy

Jarmuż czosnkowy
Przepis Garlicky Kale można przygotować w około 35 minut . Ta przystawka ma 69 kalorii , 2 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowowegetariańską . Mieszanka ząbków czosnku, złotych rodzynek, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 88% . Ta ocena jest niesamowita. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Black Beans & Brown Rice With Garlicky Kale , Garlicky Kale i Garlicky Roasted Kale .

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę. Dodaj jarmuż. Przykryj i gotuj przez 6-8 minut lub do momentu, aż będzie prawie miękki; odcedź i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Na dużej patelni pokrytej sprayem do smażenia, smaż czosnek w oleju przez 1 minutę. Dodaj rodzynki, oliwki, sól i płatki pieprzu; smaż przez 1 minutę dłużej. Dodaj jarmuż; smaż przez 3-4 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
JarmużJarmuż
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia64
Magazyn