Japońskie Diabelskie Jajka
Japoński Deviled Eggs wymaga około 55 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis ma 89 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, bułkę tartą panko, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Japońskie Diabelskie Jajka, Japońskie Diabelskie Jajka, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Umieść nasiona sezamu na suchej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Wyjąć do ostygnięcia na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w maszynce z majonezem, sosem sojowym, pastą wasabi i octem ryżowym. Proces do gładkiej; umieścić zieloną cebulę i Panko bułkę tartą do mieszaniny żółtka i pulsować tylko tyle, aby równomiernie wymieszać.
Ułóż połówki białka na półmisku; wymieszaj żółtko na białka.
Posypać prażonym sezamem.