Japoński Tsume I Tare-Nitsume Lub Gęsty, Słodki Sos Z Węgorza
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Japoński Tsume i Tare-Nitsume lub gęsty, słodki sos z węgorza może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Na 13,31 zł / porcja, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dashi, mirin, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Łosoś Pieczony Na Patelni Z Sosem Tary, Przepis na japoński makaron Somen ze słodkim sosem sojowo-imbirowym, oraz Gęsty Gorący Sos Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki włożyć do rondla i podgrzać do wrzenia na średnim ogniu.SOS dusić na wolnym ogniu przez około 3-4 godziny, aby zagęścić. Zmniejsz głośność do tego stopnia, że wątki lub sieci po podniesieniu za pomocą hashi.