Japoński Tsume I Tare-Nitsume Lub Gęsty, Słodki Sos Z Węgorza

Japoński Tsume I Tare-Nitsume Lub Gęsty, Słodki Sos Z Węgorza
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Japoński Tsume i Tare-Nitsume lub gęsty, słodki sos z węgorza może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Na 13,31 zł / porcja, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dashi, mirin, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Łosoś Pieczony Na Patelni Z Sosem Tary, Przepis na japoński makaron Somen ze słodkim sosem sojowo-imbirowym, oraz Gęsty Gorący Sos Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki włożyć do rondla i podgrzać do wrzenia na średnim ogniu.SOS dusić na wolnym ogniu przez około 3-4 godziny, aby zagęścić. Zmniejsz głośność do tego stopnia, że wątki lub sieci po podniesieniu za pomocą hashi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Magazyn