Japoński SOS Eggyolk (majonez) do owoców morza

Japoński SOS Eggyolk (majonez) do owoców morza
Przepis Japoński SOS Eggyolk (majonez) na owoce morza jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis sprawia, że 250 porcji z 20 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, cukier, sake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako sos. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Japońskie Risotto Z Owocami Morza, Majonez kaparowy (do owoców morza lub warzyw), oraz SOS Tonkatsu (Japoński sos Barbecue).

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn