Japoński Daikon i ogórki z marchwi
Japońskim stylu Daikon i ogórki z marchwi to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę pomarańczową, rzodkiewkę daikon, mirin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew po wietnamsku i ogórki Daikon, Daikon Ogórki - #2, oraz Dorsz japoński gotowany na parze z daikonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trzymaj każdą rzodkiewkę za końcówkę. Rzodkiewki ogolić na wstążki z obieraczką do warzyw, aby zmierzyć 4 1/2 szklanki. Powtórz procedurę z marchewką, golenie zmierzyć 6 filiżanek.
Połącz rzodkiewki, marchew, ocet i pozostałe składniki w dużej misce, rzucając do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.