Jammy Heart drops
Jammy Heart drops może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 264 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz pod ręką cukier puder, złoty cukier puder, puder budyniowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Jammy Windows, Jammy Chicken, oraz Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ubij masło i cukier razem do bladego i puszystego. Ubić wanilią przez kilka sekund, a następnie za pomocą drewnianej łyżki wymieszać mąkę z łyżeczką soli.
Rozwałkuj ciasto na 36 małych kulek (najprostszym sposobem na uzyskanie tego prawa jest podzielenie ciasta na ćwiartki co ćwiartkę, a następnie zrobienie 9 kulek).
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem do pieczenia. Zgniataj 2 kulki ciasta razem na papierze, utrzymując okrągłe krawędzie kulek na górze, ale ściskając razem u podstawy, gdzie się spotykają, aby uzyskać szorstki kształt serca. Spłaszczyć dłonią do herbatnika, a następnie naciśnij w kształcie serca wgłębienie na dżem kciuki i palce są idealne do tego. Powtórz z pozostałymi kulkami ciasta, pozostawiając trochę miejsca między każdym gotowym kształtem serca do rozłożenia.
Łyżka dżemu do worka na żywność (lub jednorazowego worka do rur), odciąć koniec i rury około 2-3 łyżeczki dżemu do kciuka serca dipy, które zostały wykonane w każdym ciastku.
Piec przez 8-12 minut, aż blady złoty i chrupiące. Chłodno na tacach.
Wymieszaj proszek budyniowy z cukrem pudrem, a następnie zanurz w wystarczającej ilości wody, aby uzyskać płynny lukier.
Ostudzone biszkopty skropić, pozostawić na co najmniej 10 minut, a następnie podawać lub przechowywać w puszce z herbatnikami.