Jambalaya może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka krewetek, ryż, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jambalaya Jednopalczasta, Jeg Jambalaya, oraz Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować kiełbasę na gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Kiełbasę wyjąć łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i dalej 7 składników do gorących kapieli; smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać pomidory, 3 składniki i kiełbasę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do medium, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Mieszać w krewetki; przykryć i gotować 5 minut lub tylko do krewetki kolei różowy. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Podawać natychmiast.
6
Zamrażać: przygotować przepis zgodnie z zaleceniami. Dolna linia i boki 13-x 9-calowego naczynia do pieczenia z wytrzymałą folią aluminiową, pozwalającą na rozciąganie od 2 do 3 cali na boki; wypełnij jambalaya. Kryć i zamrażać. Aby służyć, zdjąć folię, zwrócić zapiekankę do oryginalnego naczynia do pieczenia; przykryć i rozmrozić w lodówce 24 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych