Need a danie główne bezglutenowe? Jamajska szynka i zupa fasolowa może być świetny przepis, aby spróbować. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, oliwki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Jamajska zupa z szynki i fasoli, Jamajska zupa z szynki i fasoli, oraz Jamajska Zupa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Mieszać w refried fasoli, zarówno puszki kukurydzy, chiles, salsa, bulion i szarpać przyprawy.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
5
Wymieszać z szynką, oliwkami i sokiem z limonki. Gotować od 3 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Zupa z kadzi do poszczególnych misek. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę kwaśnej śmietany i plasterek limonki.