Jam Thumbprints
Jam Thumbprints to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 54 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dżem Wiśniowy, Dżem z bekonu i Whiskey, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w misce, beat masło i cukier z mikserem elektrycznym na średniej wysokiej prędkości ciepła, aż blady i puszysty, 3 do 4 protokół.
Dodać jajko i ubić do całkowitego połączenia. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj mąkę i wymieszaj tylko do momentu włączenia.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki.
Miejsce na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, odstępy co najmniej 3 cale od siebie.
Zwilż kciuk wodą i delikatnie naciśnij środek każdej kulki, aby wcięć.
Dżem rozgrzać w małym rondlu na średnim do rozpuszczenia; łyżka około 1/2 łyżeczki do każdego wcięcia.
Piec, obracając blachę w połowie, aż ciasteczka będą złotobrązowe wokół krawędzi, 18 do 20 minut.
Przenieś do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Ciasteczka mogą być przechowywane w pojedynczych warstwach w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 dni.