Jalapeño-Nadziewane Burgery Z Pieczonym Ketchupem Z Papryki

Przepis Jalapeño-Nadziewane hamburgery z pieczoną papryką Ketchup może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i zbierz sól, mieloną wołowinę, dodatki: grillowaną fioletową cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewana Pieczona Czerwona Papryka, Pieczone Poblanosy nadziewane serem i krewetkami z sosem z czerwonej papryki, oraz Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem, pieczoną papryką, pieczarkami i parmezanem.
Instrukcje
Papryka proces, cukier, i 1 łyżeczka soli w blenderze, zatrzymując się raz zeskrobać w dół boki.
Wlać do małego rondla i gotować na średnim ogniu 4 protokół lub aż zgęstnieje.
Połącz mieloną wołowinę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli; uformuj na 8 cienkich pasztecików.
Połączyć serek śmietankowy i pieprz jalapeo; podzielić równomiernie w środku 4 paszteciki. (Nie rozprzestrzeniać się na krawędzie.) Top z pozostałych pasztecików; naciśnij krawędzie do uszczelnienia.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Podawać na bułkach z ketchupem z papryką i pożądanymi dodatkami.