Jalapeno Pepper Jelly
Jalapeno Pepper Jelly to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 111 kalorii. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 44. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cierpkie jabłka, barwniki spożywcze, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Jalapeno Pepper Jelly, Gruszka Jalapeño Pieprz Galaretki, oraz Jalapeno Pepper Jelly Chicken dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj cukier, jabłka, ocet, zieloną paprykę, jalapenos i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut. Odcedź mieszaninę i wróć do patelni. Dodaj barwnik spożywczy. Wróć do wrzenia na dużym ogniu. Dodaj pektynę; gotować przez 2 minuty, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; odtłuścić pianę.
Wlej gorący płyn do gorących pół litra słoików, pozostawiając 1/4 cala. przestrzeń nad głową. Dostosuj czapki. Przetwarzaj przez 10 minut w puszce z wrzącą wodą.
Podawać z twarogiem na krakersach.