Jak zrobić łososia w pergaminie
Jak zrobić łososia w pergaminie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 63g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz sól i mielony pieprz, filety z łososia, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Spróbuj Łosoś W Pergaminie, Pergaminowy Pieczony Łosoś, oraz Łosoś w pergaminie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Weź dwa kawałki papieru pergaminowego, złóż na pół i wytnij pół-okrąg, zaczynając od każdego zagniecenia. Po rozłożeniu powinny wyglądać podobnie do kształtu serca. Posmaruj każdy kawałek pergaminu oliwą z oliwek po obu stronach.
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać szparagi i gotować odkryte, aż lekko miękkie, o 5 protokół.
Odcedzić w durszlaku, a następnie natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygnie, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy szparagi ostygną, dobrze odcedzić i odstawić.
Ułóż 1 filet z łososia, połowę szparagów i połowę ziemniaków na środku jednej strony przygotowanego pergaminu.
Posypać solą i pieprzem oraz skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Złóż drugą połowę okręgu nad i uszczelnienie krawędzi pergaminu poprzez nakładanie fałdy wokół krawędzi. Na koniec złóż Ostatnie zagięcie w przeciwnym kierunku niż reszta, aby zapewnić uszczelnienie. Powtórz z drugim kawałkiem przygotowanego pergaminu i pozostałymi składnikami.
Umieścić woreczki na blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut przed krojeniem pergaminu. Łosoś odbywa się, gdy łatwo płatki widelcem.