Jak zrobić zupę Minestrone

Jak zrobić zupę Minestrone
Jak zrobić zupę Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 449 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, oliwę z oliwek, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 1279 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 93% to danie jest super. Spróbuj Zupa Minestrone, Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać pancetta; gotować i mieszać, aż zacznie brązowieć, 2 do 3 protokół. Wymieszać cebulę i seler; gotować i mieszać, aż cebula zacznie się przeświecać, o 3 protokół. Zmiksować mielony czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Do mieszanki pancetty i cebuli wlać rosół z kurczaka, wodę i pomidory śliwkowe. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Wymieszaj fasolę żurawinową, kapustę, fasolę garbanzo, płatki czerwonej papryki, włoską przyprawę i 2 łyżeczki soli do mieszanki bulionu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż fasola żurawinowa będą miękkie, dodając więcej wody w razie potrzeby, jeśli zupa staje się zbyt gęsta, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
Wymieszać z boczniaka szwajcarskiego i gotować na wolnym ogniu, aż zmięknie, o 15 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Wymieszać makaron i zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki, o 15 protokół. Kadzi do misek i top z oliwy z oliwek extra virgin, ser Parmigiano-Reggiano, i pietruszka włoska.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn