Jak zrobić zupę Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 449 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, oliwę z oliwek, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 1279 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 93% to danie jest super. Spróbuj Zupa Minestrone, Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać pancetta; gotować i mieszać, aż zacznie brązowieć, 2 do 3 protokół. Wymieszać cebulę i seler; gotować i mieszać, aż cebula zacznie się przeświecać, o 3 protokół. Zmiksować mielony czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
2 Duże Szczypty Garam Masala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Do mieszanki pancetty i cebuli wlać rosół z kurczaka, wodę i pomidory śliwkowe. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Pomidor śliwkowy
2 Duże Szczypty Garam Masala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Wymieszaj fasolę żurawinową, kapustę, fasolę garbanzo, płatki czerwonej papryki, włoską przyprawę i 2 łyżeczki soli do mieszanki bulionu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż fasola żurawinowa będą miękkie, dodając więcej wody w razie potrzeby, jeśli zupa staje się zbyt gęsta, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Fasola żurawinowa
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
Wymieszać z boczniaka szwajcarskiego i gotować na wolnym ogniu, aż zmięknie, o 15 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Chard Szwajcarski
6
Wymieszać makaron i zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki, o 15 protokół. Kadzi do misek i top z oliwy z oliwek extra virgin, ser Parmigiano-Reggiano, i pietruszka włoska.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Pietruszka Liściowa Płaska
Parmigiano Reggiano
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego