Jak zrobić polędwicę wołową

Jak zrobić polędwicę wołową
Jak zrobić polędwicę wołową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 42g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 4,91 USD za porcję. 97 osób było pod wrażeniem tej receptury. Jeśli masz pieczeń z polędwicy wołowej, ocet estragonowy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wołowa, Polędwica Wołowa, oraz Pieczeń Z Polędwicy Wołowej podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć borowiki i wodę w misce; namoczyć do miękkości, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odcedź i zarezerwuj płyn. Pokroić w kostkę i odstawić pieczarki i reserved liquid.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wołowinę przyprawiamy obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Rozgrzej olej roślinny w dużej patelni ovenproof na wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić wołowinę na patelni; gotować do brązowego ze wszystkich stron, 5 do 8 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zmniejsz ogień do średniego i wymieszaj z 1 łyżką masła, szalotką i szczyptą soli; gotuj, aż szalotki będą miękkie i przezroczyste, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Wlać ocet estragonowy do patelni i doprowadzić do wrzenia, jednocześnie zeskrobując wszelkie rumiane kawałki z dna. Mieszać, aż ciecz zmniejszy się o połowę, 2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Zalać bulionem cielęcym, śmietaną, 1/2 szklanki płynu grzybowego, grzybami, solą i pieprzem; wymieszać do połączenia. Zwróć wołowinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż mięso będzie średnio rzadkie, około 45 minut. Termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony w środku powinien odczytywać 130 stopni F (54 stopnie C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Przenieść mięso na talerz i luźno namiot folią. Ustaw patelnię na dużym ogniu i zagotuj soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
12
Wymieszać z 1 łyżką masła i estragonu; doprawić solą i pieprzem do smaku. Polędwiczki i wszelkie nagromadzone soki należy zwrócić na patelnię i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn