Jak zrobić pieczone BBQ Baby powrotem żeberka

Jak zrobić pieczone BBQ Baby powrót żeber może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Na 11,73 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3531 kalorii, 268g białka, oraz 165 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, żeberka wieprzowe baby back, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Jak zrobić pieczone BBQ Baby powrotem żeberka, Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka, oraz Pieczone i pieczone żeberka dziecięce.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Wymieszać ancho chile proszek, biały cukier, brązowy cukier, sól, czarny pieprz, kminek, sucha musztarda, pieprz cayenne, i pieprz chipotle w małej misce, aż połączone.
Umieść żeberka na folii aluminiowej. Nakłuć grzbiet żebra kilka razy nożem.
Obficie nałożyć powłokę suchego rub na wszystkie strony stelaża żebrowego.
Z żebra rack mięsa stronie w dół, złożyć folię wokół niego, aby utworzyć szczelne uszczelnienie.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości i gotowane przez, O 2 godziny.
Wyjąć i ostudzić 15 minut.
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Otworzyć folię, odcedzić i wyrzucić nagromadzone soki i tłuszcz.
Sos do grilla szczotkować ze wszystkich stron stojaka.
Umieść mięso na półce i wróć do piekarnika, pozostawiając folię otwartą.
Piec przez 10 minut, wyjąć z piekarnika i posmarować kolejną warstwę sosu barbeque tylko po stronie mięsa. Powtórz pieczenie i szczotkowanie sosem jeszcze 4 razy, w sumie 50 minut czasu pieczenia.
Pokrój stojak na poszczególne segmenty żeber i podawaj z większą ilością sosu z grilla.