Jak zrobić gulasz Irlandzki

Jak zrobić gulasz Irlandzki
Jak zrobić irlandzki gulasz może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 62g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 4,32 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, zieloną cebulę, kotlety z baranka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Jak Zrobić Kawę Po Irlandzku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety baranice doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BaranekBaranek
2
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na dużym ogniu. Pracując partiami, gotować kotlety z baraniny, aż zbrązowieje z obu stron, 3 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BaranekBaranek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Kotlety przełożyć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Gotować i mieszać cebulę ze szczyptą soli w tej samej patelni na średnim ogniu, aż lekko zmięknie i krawędzie są brązowieje, o 5 protokół. Masło wymieszać z cebulą, aż się stopi; dodać mąkę i mieszać, aż cebula będzie pokryta, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać wywar do mieszanki cebuli; doprowadzić do wrzenia, dodać rozmaryn i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
StadoStado
6
Marchew i seler wymieszać w garnku z kotletami jagnięcymi i polać na wierzch mieszaniną wywaru z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
BaranekBaranek
MarchewMarchew
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj wodę w razie potrzeby, aby całkowicie pokryć mięso. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć garnek pokrywką i gotować, aż mięso prawie spadnie z kości, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Przełożyć mięso na talerz. Ziemniaki wymieszać do gulaszu i wrócić mięso do gulaszu, umieszczając na wierzchu warzyw. Dusić, pod przykryciem, aż ziemniaki będą miękkie i mięso spadnie z kości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
GulaszGulasz
MięsoMięso
9
Przenieść mięso na talerz za pomocą łyżki szczelinowej. Doprowadzić gulasz do wrzenia i gotować, odtłuszczając tłuszczu, aż gulasz jest zmniejszona i gęsta, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
10
Usuń mięso z kości; wyrzuć kości i wszelkie kawałki tłuszczu. Mięso wymieszać z powrotem do gulaszu. Zieloną cebulę wymieszać do gulaszu i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
MięsoMięso
GulaszGulasz
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn