Jak zrobić fasolę i warzywa
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Jak zrobić fasolę i warzywa. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatarian przepis zawiera 252 kalorie , 13 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Za 1,21 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Kilka osób przygotowało ten przepis i 64 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka filetu z anchois, filetu z sardeli, oliwy z oliwek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskuje niesamowity wynik łyżką wynoszący 98% . Collard Greens z białą fasolą i kiełbasą , Garbanzo Beans & Greens , Buraki i Jajka w koszulkach są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; gotuj, mieszając, aż zacznie bulgotać i skwierczeć, około 20 sekund.
Wlać bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, od 6 do 8 minut. Wymieszaj płatki czerwonej papryki.
Wymieszaj fasolę; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż wierzchołki fasoli będą widoczne tuż pod powierzchnią płynu, od 6 do 8 minut. Wymieszaj oregano, skórkę z cytryny i filet z anchois. Dusić przez 3 minuty.
Umieść escarole w mieszance fasoli; zmniejsz ogień do małego i mieszaj, aż escarole zwiędnie, około 5 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku; udekorować płatkami czerwonej papryki i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.