Jak zrobić domowy Crème Fraiche

Jak zrobić domowy Crème Fraiche
Przepis na domowy Crème Fraiche można przygotować w około 5 minut. Ta przystawka ma 1646 kalorii, 15 g białka i 173 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 1 osoby i kosztuje 2,67 USD za porcję. 42 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go jeszcze raz. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 55%, to danie jest solidne. Grillowane brzoskwinie z miodową glazurą balsamiczną i domowym Crème Fraîche, jabłka Granny Smith i pudding z piernika z waniliowym kremem anglaise i bitą śmietaną Creme Fraiche oraz chleb kukurydziany z Creme Fraiche są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz śmietanę i maślankę w szklanym słoju. Przykryj szczelnie gazą (lub dowolnym oddychającym materiałem) i pozostaw w temperaturze pokojowej (21 do 24 stopni C)) na 24 godziny. Wymieszaj, zakręć pokrywkę i wstaw do lodówki na 24 godziny przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Niepełna łyżka Soli1 Niepełna łyżka Soli
Do Wyboru Lody Lub Bita śmietanaDo Wyboru Lody Lub Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu, PrażonychSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu, Prażonych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Magazyn