Jajko i Hash Brown Tacos
Jajko i Hash Brown Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka kolendry, salsy, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Z Cukinią Słodką Kukurydzą Hash Egg, Andouille Hash and Egg Tacos, oraz 1-2-3 Hash Brown Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać Brązy i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 15 protokół.
W międzyczasie podgrzej pozostałe 1/2 łyżki masła w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i kminek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Dodać fasolę i salsę, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować aż do ogrzania przez, O 2 protokół.
Jajka lekko ubić w misce z 1/2 łyżeczki soli i pieprzem do smaku.
Wlać do patelni z ziemniakami i gotować, mieszając, aż jajka są prawie ustawione, o 2 protokół. Wymieszać w połowie sera i gotować, aż jajka są tylko ustawić, O 1 więcej minut. Podzielić między tortille i top z salsa fasoli, awokado, kolendra i pozostały ser.
Zdjęcia Antonis Achilleos