Jajka z krewetkami i koperkiem
Krewetki i koperek Deviled Eggs może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Jeśli masz musztardę, sos pieprzowy, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajka zapiekane z koperkiem, Koperek i cytryna jajka zapiekane, oraz Koperek-icious Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Jajka pokroić na pół wzdłuż.
Usunąć żółtka. Odstawić białka.
W średniej misce rozgnieść żółtka widelcem.
Wymieszać z majonezem, krewetkami, zieloną cebulą, świeżym koprem, sokiem z limonki, gotowaną musztardą, sosem z ostrej papryki i mielonym czarnym pieprzem.
Łyżka około 1 łyżka mieszaniny żółtka do każdego białka jaja.
Dekoruj świeżym koprem. Schłodzić w lodówce do podania.