Jajka z czerwoną cebulą i szpinakiem
Jajka z czerwoną cebulą i szpinakiem to bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne przystawka. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Jajka w koszulce, zwiędły szpinak i Pullman Bochenek tosty z boczkiem, cebulą i dżemem pomidorowym, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Jaja Sardou (jaja gotowane po Nowojorsku z karczochami, szpinakiem i holenderskim jedzeniem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, na średnim ogniu, roztopić masło.
Podsmażyć cebulę, aż zmiękną. W międzyczasie, w dużej misce, ubij razem jajka, mleko lub wodę, sól i pieprz.
Wlać mieszaninę do patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, do pożądanej doneness, 4 do 5 minut. Tuż przed jajkami, mieszać w szpinaku.